Vacature algemeen fysiotherapeut

vacature

Vacature algemeen
fysiotherapeut

Wij zoeken een enthousiast fysiotherapeut voor 24/32 uur per week.

Betrokken team

Je komt te werken in een betrokken en professioneel team

Vast salaris

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met een vast salaris.

specialiseren

Wij bieden volop mogelijk om je verder te specialiseren.

VACATURE OMSCHRIJVING

Wij zijn op zoek naar een enthousiast fysiotherapeut(e) die ons team kan komen versterken voor 24/32 uur per week.

WIE ZIJN WIJ

Onze praktijk bestaat al 40 jaar, maar is recent geheel gemoderniseerd. We zijn een dynamische en vooruitstrevende multi-disciplinaire praktijk. Wij vinden het belangrijk om gerichte en kwalitatief goede zorg te leveren met persoonlijke aandacht. Ook vinden wij een fijne sfeer, werkplezier en persoonlijke ontwikkeling minstens zo belangrijk als hard werken. 

WAT ZOEKEN WIJ

Wij zoeken een algemeen fysiotherapeut, maar specialisatie of ambitie richting geriatrie is een pre. Verder vinden we het belangrijk dat je je eigen netwerk opbouwt, zorgt voor een nauwkeurige administratie en betrokken bent bij de praktijk.

WAT BIEDEN WIJ

Naast je collega’s fysiotherapie werk je ook samen met de andere disciplines in ons centrum; ergotherapie, logopedie, podotherapie, oefentherapie cesar en een gewichtsconsulente. 

Wij bieden een gevarieerde, zelfstandige functie waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Daarbij krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien richting specialisatie. Je komt te werken in een ervaren team van fysiotherapeuten. 

Wij hebben per direct 24 uur per week beschikbaar wat verder opgebouwd kan worden naar 32 uur indien gewenst. Echter ook minder of meer uren zijn mogelijk. Je krijgt een marktconform vast salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Eline van Donselaar via info@pmctorenveld.nl. 

Ben jij onze nieuwe collega dan ontvangen wij graag je motivatie en CV voor 27 augustus! Dit kan je mailen kan naar info@pmctorenveld.nl t.a.v. Eline van Donselaar.