Tarieven

Vergoeding

Wij hebben met bijna alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dat wanneer u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie u 100% vergoed krijgt volgens uw polisvoorwaarden. Wij hebben geen contract in 2021 met ENO.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of uw aanvullende verzekering is niet toereikend om alle behandelingen te vergoeden, komen de behandelingen voor uw eigen rekening. In dat geval gelden onderstaande tarieven. Voor meer informatie over uw recht op vergoeding voor fysiotherapie kunt u contact opnemen met de praktijk 0168-324580.

TARIEVEN 2021

Alle genoemde prijzen zijn per behandeling en geldig van 1 januari 2021 t/m 31 december 2021. (Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden)

Screening fysiotherapie

€ 14,36

Intake fysiotherapie

€ 29,76

Eerste behandeling na verwijzing

€ 43,00

Behandeling fysiotherapie

€ 34,00

Behandeling manuele therapie

€ 47,00

Behandeling oedeemtherapie

€ 47,00

10 rittenkaart medische training therapie

€ 90,00

Toeslag voor behandeling aan huis

€ 10,00

Niet nagekomen afspraak (voor u gereserveerde tijd)

€ 25,00

 

  • Als u een afspraak maakt, reserveren wij tijd voor u. Daarom vragen wij u vriendelijk om tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te melden als u een afspraak niet kunt nakomen. Dit kunt u telefonisch doen via 0168-324580 of u stuurt een email naar info@pmctorenveld.nl. Uiteraard kunt u op elk gewenst tijdstip een voicemail-bericht achterlaten. Wanneer u een afspraak bent vergeten of niet tijdig heeft afgemeld wordt 50% van het behandeltarief in rekening gebracht. Deze rekening wordt niet gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Heeft u een geldige reden voor uw afwezigheid (ziekte of noodgeval) dan geldt bovenstaande uiteraard niet.
  • Indien u in aanmerking komt voor een chronische indicatie bespreken wij dit met u. 
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van uw verzekering en het doorgeven van eventuele behandelingen die u al elders heeft gehad. 
  • Zwachtelmateriaal wordt soms vergoed vanuit de verzekering, dit wisselt echter per indicatie en zorgverzekeraar.
  • Fysiotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijsbrief nodig heeft van een arts. Wanneer u zonder verwijsbrief komt wordt er bij aanvang eerste een screening gehad om te beoordelen of de behandeling kan starten. 
  • Heeft u een niet-reanimatie verklaring dan bent u  er zelf verantwoordelijk voor dat u dit bespreekt met uw behandelend fysiotherapeut.
  • Al onze fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd.