Scroll Top

Algemene fysiotherapie

Algemene fysiotherapie

Wij bieden  al meer dan 40 jaar fysiotherapie in Zevenbergen. Dit kan bij ons in de praktijk of bij u thuis. Fysiotherapie is gericht op het voorkomen, genezen en/of verminderen van klachten en aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Voor het maken van een afspraak is een verwijsbrief niet noodzakelijk.

Een behandeling fysiotherapie duurt meestal 30 minuten. Tijdens de eerste afspraak brengt uw fysiotherapeut de klachten in kaart. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek. Vervolgens wordt in samenspraak met u een plan voor behandeling opgesteld.

 

Indien noodzakelijk neemt uw fysiotherapeut tijdens de verdere behandeling contact op met de huisarts of specialist.
Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en van de ernst daarvan.

Naast de behandeling van klachten besteedt de fysiotherapeut ook aandacht en zorg aan het voorkomen dat de patiënt nog eens met dezelfde problemen wordt geconfronteerd. Dit kan enerzijds door middel van instructie van oefeningen en anderzijds door aanpassingen die de belasting tijdens het dagelijkse leven, het werk of de sportactiviteit verminderen.

Binnen ons centrum wordt ook ook veel samengewerkt met de andere aanwezige disciplines. Op deze manier kunnen wij een optimale behandeling bieden. Naast fysiotherapie bieden wij ergotherapie, handtherapie, logopedie, podotherapie, oefentherapie cesar, een gewichtsconsulente en mondhyienist.

 

Een afspraak maken voor  fysiotherapie in Zevenbergen? MELD U HIER AAN. 

Bekijk ook onze gespecialiseerde fysiotherapie.

 

×

 

HALLO!

Klik op hieronder op Fysiotherapie Torenveld om een Whats App gesprek te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?