Scroll Top

Praktijkregels

 
 

Voor een prettige en duidelijke samenwerkingen hanteren wij in de praktijk onderstaande praktijkregels. Informatie over vergoeding en tarieven vindt u HIER. 

praktijk regels

Eerste afspraak

Voor de eerste afspraak is het belangrijk dat u een grote handdoek en een geldig legitimatiebewijs meeneemt, omdat wij verplicht zijn om dit te controleren.

Klachten

Wij doen altijd ons uiterste best, mocht u desondanks een klacht hebben over uw fysiotherapeut of de gang van zaken in de praktijk, neem dan contact op met Lars Koenraads: 0168-324580

Afspraak afzeggen

Als u een afspraak maakt, reserveren wij tijd voor u. Daarom vragen wij u vriendelijk om tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) af te melden als u een afspraak niet kunt nakomen. Dit kunt u telefonisch doen via 0168-324580 of u stuurt een email naar info@pmctorenveld.nl Uiteraard kunt u op elk gewenst tijdstip een voicemail-bericht achterlaten. Wanneer u een afspraak bent vergeten of niet tijdig heeft afgemeld wordt 25 euro in rekening gebracht. Deze rekening wordt niet gedeclareerd bij uw zorgverzekering. Heeft u een geldige reden voor uw afwezigheid (ziekte of noodgeval) dan geldt bovenstaande uiteraard niet!

Clienttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om te weten hoe onze cliënten de behandelingen ervaren en wat wij kunnen verbeteren. Om deze reden doen wij regelmatig een clienttevredenheidsonderzoek. U kunt hiervoor benaderd worden om aan deel te nemen. Uiteraard wordt er zorgvuldig met uw gegevens om gegaan.

Privacy verklaring

Meer informatie over ons privacyverklaring leest u HIER.

×

 

HALLO!

Klik op hieronder op Fysiotherapie Torenveld om een Whats App gesprek te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?