Scroll Top

Covid-19 beleid

 

COVID-19 BELEID

Update 4 november 2021

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is het vanaf 6 november weer verplicht om in ons centrum een mondkapje te dragen. Daarnaast houden we ook weer 1,5 van elkaar.

Wanneer u klachten heeft die bij het coronavirus passen verzoeken wij u vriendelijk om niet naar de praktijk te komen.  

Update 4 oktober 2021

Wij zijn blij met de steeds verdere versoepelingen van de corona maatregelen. Wij vragen u wel vriendelijk om de praktijk niet te bezoeken wanneer u klachten heeft die passen bij het corona virus. 

Daarnaast is het dragen van een mondkapje al langer niet meer verplicht en ook is nu de 1,5 meter regel vervallen. Indien u wenst dat uw therapeut een mondkapje draagt tijdens de behandeling, bespreek dit dan vooraf. 

 

MONDKAPJES BELEID

Update 23 augustus 2021

Het dragen van een mondkapje is niet langer noodzakelijk is ons centrum. Onze medewerkers zijn vrij in de keuze om een mondkapje te dragen. Wanneer u wenst dat uw therapeut een mondkapje draagt tijdens de behandeling, bespreek dit dan vooraf. 

 

30 juni 2021

Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld is het dragen van een mondkapje in ons centrum niet langer verplicht wanneer er 1,5 meter afstand gehouden kan worden.Tijdens behandeling is dit echter niet mogelijk en daarnaast zijn onze medewerkers ook nog niet allemaal volledig gevaccineerd. 

Om deze reden het vriendelijke verzoek om in de behandelkamers een mondkapje te dragen. 

Hartelijk dank voor uw medewerking.

×

 

HALLO!

Klik op hieronder op Fysiotherapie Torenveld om een Whats App gesprek te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?