Scroll Top

Gewichtsconsulent

Binnen PMC Torenveld werkt Irene Westerdijk als gewichtsconsulent. 
De volledige informatie over haar praktijk is te vinden op: www.gewichtsconsulentirene.nl

Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken. Doe wat werkt voor jou. Ons karakter, behoefte en gewoonte vragen voor ieder individu een persoonlijke en passende methode. Eén op maat gemaakt met persoonlijke aanpak om tot een ideaal streef­gewicht te komen, gezond eetpatroon aan te nemen of te stoppen met roken. Dit onder verantwoorde en professionele begeleiding en motivatie. Niet iedereen heeft zelfdiscipline of weet die vast te houden. Daarom motiveer ik jou!

Zie mij als een katalysator die zorgt dat de motor blijft draaien, die de drive erin houdt op de momenten dat het te zwaar wordt of je het niet meer ziet zitten. Ik help je daar doorheen.

werkwijze

gewichtsconsulent irene

afvallen

Voelt u zich ongelukkig in uw eigen lijf? Of heeft u last van uw overgewicht of wilt u simpelweg een aantal kilo’s lichter wegen?  Heeft u last van te hoog cholesterol, te hoog vet%, Diabetes type 2, overgewicht? Of u kunt natuurlijk ook interesse hebben in een gezonde leefstijl zodat u zeker weet dat u alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt.`
Hiervoor kunt u terecht bij gewichtsconsulent Irene

 

coaching

Wat houdt de begeleiding in?

  • Deskundig advies.
  • Het op maat gemaakte advies is eenvoudig te volgen.
  • Persoonlijke begeleiding.
  • U valt verantwoord af of komt verantwoord aan.
  • Het eerste en tweede consult geeft mij inzicht in uw leefpatroon en eetgewoontes, welke wij gezamenlijk gaan doorbreken om een goed resultaat te bereiken!
  • Vervolgconsulten om te wegen, adviseren en motiveren.

aankomen

Aankomen is vaak moeilijker dan afvallen. De oorzaak dat iemand ondergewicht heeft kan verschillende redenen hebben. Voorbeelden van oorzaken zijn o.a. stress of ondervoeding. Mensen met ondergewicht zijn lichter dan goed is voor de gezondheid. Wanneer mensen met ondergewicht gezond eten raken ze niet verder ondervoed. Gezond eten is dus belangrijk, zodat ze alle voedingsstoffen binnenkrijgen die het lichaam nodig heeft, waaronder eiwitten, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen.

tarieven

Tarieven volwassenen en kinderen:
Intakegesprek: € 110,- duur 1 uur
Vervolggesprek: € 56,- duur ½ uur
Vervolgconsulten: € 16,90, duur 15 minuten

Voordeelpakket: € 189,-
1 x intakegesprek, 1 x vervolggesprek en 2 vervolgconsulten

Strippenkaart 10 vervolgconsulten:
€ 159,- duur 10 minuten

Nadat streefgewicht is behaald.
Strippenkaart 5 vervolgconsulten:
€ 79,50 duur 10 minuten

Zorgverzekeraars:
De consulten worden deels vergoed door diverse zorgverzekeraars. Raadpleeg uw polis voor de exacte vergoedingen op het gebied van voedingsvoorlichting, afvallen bij overgewicht en preventieve cursussen. 

Stoppen met roken

STOPPEN MET ROKEN is niet eenvoudig. Het is een proces van lichamelijke en geestelijke ontwenning. Met persoonlijke begeleiding heb je een veel grotere kans van slagen. Irene helpt je bij het af- en aanleren van gedrag en gewoonten. Voor iedereen die wil stoppen met roken.

Gewichtsconsulent Irene Westerdijk werkt volgens het 7 stappenmodel ‘stoppen met roken’ van STIMEDIC (voorheen STIVORO) en is aangesloten bij het Kwaliteitsregister Stoppen met Roken.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis.

Irene begeleidt u naar een leven zonder sigaret, eventueel in combinatie met gewichtsbeheersing. Dus GEEN EXTRA KILO’s! Meer weten?

contact

IRENE WESTERDIJK

Witte arend 2a
4761 JA Zevenbergen

+31(0)168-320875
info@gewichtsconsulentirene.nl

×

 

HALLO!

Klik op hieronder op Fysiotherapie Torenveld om een Whats App gesprek te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?