Scroll Top

Dietiste

Dietiste Imke Kitzen heeft op donderdag in de even weken spreekuur bij ons in het centrum. 

IMKE KITZEN
Tel. :06-576 66 946 | E-mail: imke@besdietisten.nl

Voeding en gezondheid zijn mijn grote passies en dit is dan ook de reden dat ik diëtist ben geworden. Het geeft mij energie als ik iemand kan begeleiden om, in kleine stappen, zijn of haar leven gezonder te maken. Wie jij bent en wat jij belangrijk vindt staat hierbij op de voorgrond.

Eetschema’s en voorbeelddagmenu’s zie je mij niet snel maken. Ik houd ervan om samen met iemand te onderzoeken wat hij/zij anders zou willen zien. Om bewustwording te creëren bij de (voedings)keuzes die elke dag gemaakt worden. En nog belangrijker: hoe deze keuzes voor je uitpakken.

Om te kijken wat wél kan en wat voor jou (op de lange termijn) werkt.

In mijn werk maak ik gebruik van ACT (Acceptance And Commitment Therapy/Training). Dit is een gedragstherapie die ik gebruik zodat je niet alleen WEET wat belangrijk voor jou zou kunnen zijn om te veranderen maar zodat je het ook echt gaan DOEN.

 

SPECIFIEKE DESKUNDIGHEID

  • Eetgedrag
    Mijn interesse gaat uit naar het gedrag rondom eten. Mensen die al jaren jojo-en, die een kast vol dieetboeken thuis hebben staan of mensen die in hun hoofd altijd met eten bezig zijn, begeleid ik graag naar (eet)keuzes die voor hun (gezondheid) beter werken.
  • Darmklachten
    Obstipatie, diarree of PDS zijn allen klachten die het dagelijks leven flink kunnen beïnvloeden. Ik begeleid mensen in het onderzoeken welk voedingspatroon een vermindering van klachten oplevert.
  • Chronische aandoeningen
    Mensen met diabetes, een verhoogd cholesterol, een verhoogde bloeddruk of COPD zie ik wekelijks in de praktijk. Samen zoeken we vaak naar de balans in het eetpatroon om je zo lang mogelijk goed te (blijven) voelen.
×

 

HALLO!

Klik op hieronder op Fysiotherapie Torenveld om een Whats App gesprek te beginnen.

× Hoe kan ik je helpen?